Fest
prijava BJCP vodič pravila partneri & sponzori nagrade kontakt
Fest

KLUB PIVARA NS i ove godine tradicionalno objavljuje poziv svim entuzijastima i ljubiteljima piva da učestvuju u takmičenju u malo izmenjenom formatu od svih dosadašnjih.

Cilj nam je da se kroz takmičenje što bolje upoznate sa pivskim stilovima i karakteristikama pivskih stilova prema BJCP (Beer Judge Certification Program) koji je od 1985. godine najrelevantniji pivski vodič po kojem sudije vrše ocenjivanje na gotovo svim priznatim takmičenjima.


Prijave su zatvorene
Jednostavno skinite aplikaciju sa play servisa i upoznajte se šta treba da sadrži stil piva (prema šifri) koji prijavljujete. Na našoj stranici možete preuzeti vodič iz 2015. godine sa prevodom ili dopunjenu verziju na engleskom jeziku iz 2021. koja sadrži detaljnije karakteristike Hazy/New England stilova;

Ovogodišnje takmičenje je podeljeno u četiri zvanične + bonus kategoriju za koju je ograničen broj učesnika;

Svaki takmičar može da prijavi po jedan stil piva u svakoj od četiri kategorije;
Prijava za zvanične stilove je BESPLATNA;

Nije dozvoljeno prijavljivati takmičarska piva pod drugim imenom i u tuđe ime. Smatramo da je 4+1 pivo po takmičaru dovoljno da budete konkurentni po kvalitetu.

* BONUS KATEGORIJA * S.M.A.S.H (Single Malt And Single Hop) nije zvaničan BJCP stil i od ove godine će biti BONUS takmičarska kategorija sa ograničenim brojem prijava; Zato požurite:)
Prijava za S.M.A.S.H je 500 rsd i može se uplatiti na račun organizatora;
Za ograničen broj najbržih takmičara koji se prijave za BONUS KATEGORIJU organizatori su obezbedili poklon motivacije; GRATIS 9 kg Maris Otter slada i 0.3 kg Motueka hmelja dobiće ograničen broj najbržih takmičara koji se prijave za S.M.A.S.H! (Sirovine mogu da se preuzmu lično u Novom Sadu a u slučaju slanja trošak dostave snosi takmičar)Prijave traju do 06. marta 2023. godine

Ostale detalje oko načina dostavljanja uzoraka, rokove za dostavljanje uzoraka i sl. dobićete nakon zaključenja prijava;

Fest BJCP VODIČ 2015

Fest BJCP VODIČ 2021PRAVILA


Ovogodišnje takmičenje je podeljeno u četiri zvanične + bonus kategoriju sa ograničenim brojem učesnika.

Svaki takmičar može da prijavi po jedan stil piva u svakoj od četiri kategorije.

Nije dozvoljeno prijavljivati takmičarska piva pod drugim imenom i u tuđe ime. Smatramo da je 4+1 pivo po takmičaru dovoljno da budete konkurentni po kvalitetu.

BONUS KATEGORIJA S.M.A.S.H u APA stilu 18B (Single Malt And Single Hop) Maris Otter malt i Motueka hop! Prijava za S.M.A.S.H je 500 rsd i može se uplatiti na račun organizatora ili prilikom predaje uzoraka a broj prijava je ograničen! Zato požurite... Za takmičare koji prijave takmičarsko pivo iz drugih kategorija organizator je obebedio GRATIS 9 kg Maris Otter slada i 0.3 kg Motueka hmelja! (Sirovine se preuzimaju u NS a trošak dostave snosi takmičar)

Uzorci za ocenjivanje dostavljaće se u periodu od 15 dana koji ćemo tačno objaviti (druga polovina maja)

Prijave traju do 01. marta 2023. godine


P A R T N E R I & S P O N Z O R IPira
Klub pivara
3beer
PegazNAGRADE


POBEDNICI PO KATEGORIJAMA

3. mesto 2 kg PETROVEC HOPS hmelja po izboru (minimum pakovanje po 500gr)
2. mesto PEGAZ slavina
1. mesto 100€ vrednosni vaučer u PIRA brew shop


POBEDNIK “Best of Show” nagradno kuvanje u pivari 3bir + 250€ vaučer u PIRA brew shop.

POBEDNIK “S.M.A.S.H” 250€ vaučer u PIRA brew shop.SPISAK NAGRADA MOŽE BITI PROŠIREN
KONTAKT


klubpivarans@gmail.com


s